Smartphone.jouwweb.nl
Home » Apple iPhone 3G 8 GB Black

Apple iPhone 3G 8 GB Black


Wat is er uniek de Apple iPhone 3G

iPhone 'killers' zijn er genoeg, maar er is maar één Apple iPhone 3G. Miljoenen trotse iPhone-eigenaars zijn het over één ding eens. Geen smartphone kan de iPhone experience evenaren. De makkelijke en stijlvolle menu-indeling, het heerlijke touchscreen-menu waar u overheen kunt glijden, en de supersnelle internetverbinding zijn alleen te vinden op de Apple iPhone 3G. U kunt uw iPhone 3G bovendien volledig naar smaak personaliseren. Gebruik iTunes om uw favoriete muziek en films op de iPhone af te spelen, of download applicaties via de App Store.

Veel mogelijkheden met deze mobiele telefoon

De Apple iPhone 3G is de perfecte dorstlesser voor de doorgewinterde muziekliefhebber. Geen mp3-speler kan op tegen de mogelijkheden van de Apple iPhone 3G. Uw muziek en films worden dankzij iTunes zonder zuchten of steunen naar uw iPhone gepompt. iTunes helpt u ook graag bij het aanschaffen van nieuwe muziek. Een liedje kost nog geen euro per nummer! U kunt natuurlijk ook de stoffige albums uit uw kast nieuw leven inblazen. iTunes digitaliseert de albums zodat u de nummers ook op uw iPhone kunt beluisteren.

Bewegingssensor en de App Store

De iPhone 3G voelt u feilloos aan. Kantel uw iPhone om een film of foto te bekijken en de bewegingssensor laat het scherm automatisch meekantelen. De bewegingssensor vindt u zelfs terug in games. Denk bijvoorbeeld aan racen waarbij u de iPhone moet kantelen om te sturen. In Apple's App Store vindt u talloze applicaties die gebruik maken van deze bewegingssensor. Ook vindt u er handige applicaties als reisplanners, buienradars en e-bookreaders, allen voor een hele schappelijke prijs.

GPS-ontvanger en Google Maps

De Apple iPhone weet altijd precies waar u zich begeeft. En dat is handig als u door de drukke straten van Milaan of Barcelona loopt. De iPhone 3G helpt u uit de brand met behulp van Google Maps. Hiermee stippelt u eenvoudig routes uit naar bezienswaardigheden als musea, standbeelden en andere beroemde gebouwen. Google weet ook waar de dichtstbijzijnde restaurants, hotels, tankstations en ziekenhuizen zitten. En dat maakt van de iPhone 3G uw reisleider bij uitstek.