Smartphone.jouwweb.nl
Home » HTC Touch Pro NL

HTC Touch Pro NL

De HTC Touch Pro: topklasse telefoon

De mobiele professional hoeft niet te kiezen want de HTC Touch Pro laat de concurrentie ver achter zich. Met deze smartphone op zak bent u echt van alle gemakken voorzien. Het speerpunt van de Touch Pro is natuurlijk het prachtige volwaardige toetsenbord. Hiermee tikt u razendsnel mailtjes, smsjes en werkt u Office bestanden bij. En dankzij de extra ruime accu zit u niet snel zonder Pro-power. De GPS-ontvanger, camera met flits, het MicroSD-geheugenslot en de tv-uitgang maken de Touch Pro compleet. Wilt u mobiel bereikbaar zijn op het hoogste niveau? Twijfel dan niet langer en ga voor de HTC Touch Pro.

Makkelijke 3D-bediening

De geslepen HTC Touch Pro laat er geen gras over groeien: de TouchFLO 3D-bediening is de nieuwe standaard. De slimme interface van de Touch Pro kantelt zelfs mee als u het toestel draait. Bovendien zijn veel menu's geanimeerd. Met een paar subtiele aanrakingen van het touchscreen zit u al in de applicatie die u zoekt. En dat is handig als u snel een mailtje wilt typen. Over mailen gesproken, de Touch Pro ondersteunt de nieuwste ontwikkeling op het gebied van snel internet: HSDPA. U trekt in enkele seconden al een liedje van het net en email versturen gaat in een oogopslag.

Gadgets ? nou en of

Gadgets! Wie is er niet gek op? De HTC Touch Pro kan er niet genoeg van krijgen. Gaat uw telefoon tijdens een vergadering ongewenst af? Draai de Pro op zijn rug en hij gaat direct op stil. Een bewegingssensor houdt kantelingen nauwkeurig in de gaten en reageert snel en adequaat op veranderingen. Ook de stylus zit vol met gadgets. Pak hem uit zijn houder en de Pro springt direct tot leven. En wilt u tijdens een gesprek even iets noteren? Bij het pakken van dit pennetje komt meteen het notitieblok tevoorschijn. Notities die u tijdens een gesprek maakt worden bovendien direct gekoppeld aan de contactpersoon waarmee u belt. Tot slot is daar nog die handige TV-uitgang. Bij het geven van een presentatie koppelt u zodoende direct de Pro aan een TV-scherm of projector.

Windows Mobile 6.1 is aanwezig op deze smartphone

De HTC Touch Pro draait op het nieuwe Windows mobile 6.1.De update maakt full-screen browsen mogelijk en samen met de razendsnelle HSDPA-verbinding bezweert u het web in optima forma. Bovendien bevat versie 6.1 een handig Getting Started Center. Hiermee programmeert u in een handomdraai de telefoon voor gebruik met Bluetooth, mobiel internet en MMS. Flashfanaten kunnen ook opgelucht ademhalen want Flash zit nu standaard in Windows Mobile. Natuurlijk beschikt de Pro over de complete Mobile Office-suite. Hiermee kunt u niet alleen Office-bestanden inzien, maar ook bewerken. De Touch Pro is de perfecte office-assistent.

Maak een Gratis Website met JouwWeb