Smartphone.jouwweb.nl
Home » Apple iPhone 3GS 16 GB Black

Apple iPhone 3GS 16 GB Black

iPhone 3GS: wat een mogelijkheden !

iPhone 'killers' zijn er genoeg, maar er is maar één echte. Nou ja, eigenlijk zijn het er drie: na de eerste iPhone en de iPhone 3G is er nu de iPhone 3GS. En nog meer dan zijn populaire voorgangers zorgt deze iPhone voor een onvergelijkbare ervaring die door geen andere smartphone geëvenaard wordt. De makkelijke menu-indeling, het heerlijke touchscreen-menu en de supersnelle HSDPA-internetverbinding zijn uiteraard aanwezig. Het frisse iPhone OS 3.0 zorgt voor opwinding: push-notificaties, knippen en plakken en het opstellen van berichten in landscape-mode zijn nu mogelijk. Apple heeft geen boodschap aan het gezegde 'never change a winning team' en maakt zijn 'winning team' met de iPhone 3GS simpelweg nog beter.

Gemak dient de mens met met de iPhone OS 3.0

Het iPhone OS 3.0 van de iPhone 3GS beschikt over slimme oplossingen om nog meer uit het toestel te halen. Zo wordt u middels een notificatie op de hoogte gebracht van nieuwe sms'jes of e-mails als u een ander programma gebruikt. Hierdoor wordt de batterij ontzien en heeft u op een enkele batterijlading nòg langer plezier van uw iPhone. Nieuw is ook de videofunctie van de 3-megapixelcamera waarmee u uw dagelijkse belevenissen ook op bewegend beeld vast kunt leggen. Mooie kiekjes geschoten? Via MMS stuurt u moeiteloos foto's naar uw contacten. Ook het sturen van sms'jes is nog gemakkelijker: stukken tekst knipt en plakt u simpel vanuit een ander programma naar een berichtje. De snelle processor zorgt er voor dat elk gebruik van de iPhone 3GS een soepele ervaring is.

Hét toestel voor multimediafanaten

De doorgewinterde muziekliefhebber zal onafscheidelijk zijn met de Apple iPhone 3GS. Dit supertoestel dubbelt moeiteloos als mp3-speler en biedt hetzelfde gemak als een iPod. Gebruik iTunes om uw favoriete muziek naar de iPhone over te zetten en beluister uw bestanden via bedrade óf bluetooth headset, en download applicaties via de App Store. Het 16 GB geheugen van de iPhone 3GS biedt meer dan genoeg ruimte voor honderden nummers. Kunt u niet kiezen uit al die mooie klanken? Schud de iPhone 3GS om een willekeurig mp3'tje te starten. Slaat u naast uw muziekbestanden ook graag andere bestanden op de harde schijf op en bent u bang urenlang te moeten zoeken? Nergens voor nodig: de van de Apple computers overgenomen Spotlight-functie vindt elk bestand in no-time.

Sensoren en GPS-ontvanger

De iPhone 3GS voelt u feilloos aan. Kantel het toestel om een film of foto te bekijken en de bewegingssensor laat het haarscherpe touchscreen automatisch meekantelen. Ook tijdens het schrijven van berichten komt dit van pas: door het kantelen wordt het virtuele qwerty-toetsenbord groter en tikt u sneller. De magnetometer doet dienst als kompas en zorgt er voor dat de ingebouwde GPS-ontvanger nog nauwkeuriger werkt.Of u nu de winkelstraten van Londen loopt of over de boulevard van Cannes, de Apple iPhone 3GS weet altijd precies waar u zich begeeft. Met behulp van navigatiesoftware stippelt u eenvoudig routes uit naar bezienswaardigheden als musea, standbeelden en andere beroemde gebouwen. Dat maakt de iPhone 3GS ook op reis onmisbaar.

Maak een Gratis Website met JouwWeb