Smartphone.jouwweb.nl
Home » Nokia X6 Black Red 32 GB

Nokia X6 Black Red 32 GB

Nokia X6: genoeg mogelijkgeden voor bijna iedere gebruiker

De Nokia X6 houdt wel van excessen en biedt u werkelijk een overdaad aan gemak en plezier. Neem bijvoorbeeld het 3,2 inch capacitieve touchscreen met 16 miljoen kleuren. Hierop bekijkt u comfortabel webpagina's en versgemaakte 5-megapixelkiekjes. De lichtste aanraking is al voldoende om door de kleurrijke menu's van de X6 te sturen. Ook de 'comes with music'-service is een voorbeeld van buitensporigheid. Met deze service download u een jaar lang gratis en onbeperkt muziek van de Ovi Store. Aan ruimte geen gebrek. Het interne geheugen van 32 GB is meer dan voldoende voor al uw muziek en andere bestanden. Met de ingebouwde GPS-ontvanger vindt u altijd de weg naar huis terug na een wilde avond stappen.

Fun opties voldoende voorhanden met deze mobiele alleskunnner

Met de komst van de Nokia X6 verdwijnt het woord 'vervelen' langzaam maar zeker uit de Van Dale. Uw trommelvliezen verwent u met muziek van de FM-radio of de MP3-speler. Beluister nieuw gedownloadde muziek via de ingebouwde stereo speakers of plug de meegeleverde headset in de 3,5 mm-aansluiting. Met Playlist DJ stelt u aan de hand van uw stemming eenvoudig een passende playlist samen. De Nokia X6 prikkelt ook uw netvlies; u bekijkt video's met de mediaspeler of schiet prachtige foto's met de 5-megapixelcamera. Foto's deelt u via mms, Bluetooth of via communities zoals Facebook met vrienden en familie. Geen zin in muziek of film? Met een spelletje verdrijft u elke laatste seconde verveling.

Ook aan de zakelijke gebruiker is gedacht

De Nokia X6 geeft u all access. Van telefonie tot internet en sms tot e-mail, u houdt contact met iedereen op de manier hoe u dit wilt. Met het supersnelle HSDPA- en wifi-internet bent u altijd slechts enkele klikken van het laatste nieuws verwijderd. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in om direct over uw e-mailbox te beschikken. Uiteraard is het geen probleem meerdere accounts in te stellen. Met Ovi Files heeft u met uw X6 toegang tot belangrijke documenten die op uw computer staan. Met 'Anytime files' heeft u toegang tot data, zelfs wanneer uw computer uit staat. De Nokia X6 is naast zijn multimedia-power een prima instrument voor zakelijk gebruik.