Smartphone.jouwweb.nl
Home » HTC Smart Black

HTC Smart Black

HTC Smart: veel waar voor uw geld

Slimmeriken kiezen de HTC Smart als nieuwe telefoon. Met de HTC Smart geniet u namelijk zeer voordelig van mogelijkheden die u normaal alleen in veel duurdere smartphones tegenkomt. Wat te denken van het kleurrijke 2,8 inch QVGA-touchscreen? Elke aanraking van dit scherm stuurt u razendsnel door de met HTC Sense omgeven menu's en ook foto's en webpagina's worden haarscherp weergegeven. Over webpagina's gesproken: de HSDPA-verbinding zorgt voor een vloeiende ervaring. Even een berichtje achterlaten op Twitter is dus zo gedaan. Voor muzikaal plezier en het ontwikkelen van uw fotografie-talent beschikt de HTC Smart tenslotte over een mediaspeler en 3,2-megapixelcamera.

Slimme Scenes voor elke stemming en situatie

De HTC Smart doet zijn naam dankzij een paar slimme foefjes eer aan. Het beste voorbeeld hiervan is Scenes. Scenes zijn verschillende telefoonprofielen die aan te passen zijn aan uw dagelijkse bezigheden. Tijdens een drukke werkdag kiest u de Scene waarbij iconen als e-mail en uw agenda op de voorgrond verschijnen. Lekker van uw vrije tijd aan het genieten? Kies dan een andere Scene waarbij u uw muziek- en foto-iconen onder handbereik heeft. Een tweede handige feature is de op contactpersoon gerangschikte communicatie. Voortaan heeft u in één oogopslag een overzicht van alle manieren waarop u met iemand gecommuniceerd hebt, van gesprekken en sms'jes tot e-mail en Facebook-updates.

Oneindige entertainment optie's

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de bevolking zijn of haar mobiele telefoon naast telefonie ook voor andere dingen gebruikt. De HTC Smart houdt rekening met deze behoefte en vermaakt u op meerdere manieren. Speel bijvoorbeeld uw favoriete muziek af met de ingebouwde mediaspeler. De 3,5 mm-aansluiting geeft u de gelegenheid een hoofdtelefoon op de Smart aan te sluiten. Het tot 16 GB uit te breiden geheugen geeft u de ruimte voor al uw muziek. Naast muziek wordt ook fotografie niet vergeten. De 3,2-megapixelcamera legt u uw belevenissen op foto of in bewegend beeld vast. De flitser zorgt ook binnen en bij schemering voor een prima resultaat. De HTC Smart is een slimme keus voor elke multimedialiefhebber.