Smartphone.jouwweb.nl
Home » Nokia E66 Grey Steel

Nokia E66 Grey Steel

Nokia E66: van alle markten thuis

De Nokia E66 is een handzame slider die geen taak uit de weg gaat. U belt in alle landen, naar alle landen met dit stijlvolle zakenmodel. Afspraak gemaakt? Gebruik de uitgebreide agenda om hem in te plannen en synchroniseer deze thuis of op het werk met uw Outlookagenda. Op de dag van de afspraak wilt u natuurlijk wel op tijd komen. Dan biedt de GPS-ontvanger uitkomst. En gaat de E66 tijdens uw meeting ongewenst af? Draai hem op zijn rug en hij gaat automatisch op stil. De Nokia E66 is gemaakt van roestvrij staal wat klassiek oogt en goed beschermt.

Onderweg doorwerken ? geen probleem met deze smartphone !

De Nokia Mail for Exchange Mobile Client zorgt er voor dat u altijd en overal toeging heeft tot uw email. De E66 weet raad met meer dan duizend service providers waaronder Gmail, Hotmail en Yahoo. U kunt natuurlijk ook uw agenda synchroniseren en contactgegevens uitwisselen met uw pc of laptop. De Nokia E66 maakt on-the-go mailen makkelijk.

Op weg met prima GPS

Even helemaal de weg kwijt? Geen probleem. De GPS-ontvanger van de Nokia E66 brengt u weer veilig thuis. In combinatie met Nokia Maps of andere navigatiesoftware zit u altijd op het rechte pad. De GPS-module maakt gebruik van Assisted-GPS dat er voor zorgt dat u nog sneller gebruik kunt maken van navigeerapplicaties. Met de E66 op zak mist u geen afspraak meer.

Multimedia is oké met deze Nokia

De Nokia E66 heeft niet alleen een zakelijke kant. Deze smartphone weet ook perfect raad met het maken van filmpjes, fotos en het beluisteren van muziek. Het geheugen is uit te breiden tot maar liefst 8 GB wat voldoende is voor meer dan duizend nummers. Bovendien introduceert Nokia binnenkort Ovi, haar online platform voor het aanschaffen van muziek, games en andere media. De accu van de Nokia E66 is goed voor maar liefst zeven uur non-stop bel- of luisterplezier.

Maak een Gratis Website met JouwWeb