Smartphone.jouwweb.nl
Home » BlackBerry Curve 8900 QWERTY

BlackBerry Curve 8900 QWERTY

Mooi uiterlijk en veel te bieden

De BlackBerry Curve 8900 imponeert al vóór het inschakelen. Qua uiterlijk is de Curve onmiskenbaar een BlackBerry, maar dan extra strak in zijn zwart-zilveren pak gestoken! Het inwendige is minstens zo strak met onder andere wifi, GPS, Bluetooth 2.0 en een micro-SD slot voor extra geheugen aan boord. De Curve 8900 is een gebalanceerde symbiose van stijl en inhoud.

Vele gadgets

Via wifi zoekt u met de BlackBerry Curve 8900 op het internet naar een gezellig restaurant, om er vervolgens met GPS moeiteloos naartoe te navigeren. Alle informatie die u opvraagt spat met 480x360 pixels en 65.000 kleuren van het grote scherm af. Mailen is dankzij het QWERTY-toetsenbord zo gebeurd. Ook beschikt de Curve 8900 over een voor alle gangbare formaten geschikte multimediaspeler en een 3,2-MP camera met auto-focus, flitser en beeldstabilisator.

Zeer lange standby tijd

De batterij van de BlackBerry Curve 8900 zorgt voor een gebruikstijd tot 6 uur voordat opladen nodig is, in standby-modus houdt de Blackberry Curve het twee weken vol. Standby zal het toestel echter niet veel staan. Streaming video's kijken, e-mailen, spelletjes spelen of muziek luisteren is toch veel leuker?

Let op: voor gebruik van de BlackBerry Mail- en Internetservice is een BlackBerry-abonnement nodig.