Smartphone.jouwweb.nl
Home » Samsung Galaxy I7500 White

Samsung Galaxy I7500 White

Back to the future met deze telefoon

Androïden en verre sterrenstelsels zijn sinds jaar en dag onlosmakelijk met science fiction verbonden. Samsung maakt van fictie echter realiteit en presenteert met de Samsung Galaxy i7500 zijn eerste Android-toestel. Ondanks dat de i7500 de dunste Android-telefoon to nu toe is, is er toch voldoende ruimte gevonden om volop moois zoals een 5-megapixelcamera te huisvesten. Het 3,2 inch AMOLED-touchscreen van de Samsung Galaxy i7500 is uitermate geschikt om uw versgeschoten foto's te bekijken, maar weet ook wel raad met filmpjes, internetpagina's of de prachtige Android-menu's. Verder beschikt de i7500 onder andere over een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, razendsnel wifi- en HSDPA-internet, GPS en een standaard opslagcapaciteit van wel 8 GB.

Downloaden ging nog nooit zo simpel

Lichtjaren wachten op een reactie is een ongemak waar u met de Samsung Galaxy i7500 geen last van heeft. Het capacitive touchscreen heeft namelijk al aan de lichtste aanraking genoeg om uw opdracht te vervullen. Dit komt door de vlotte 528 MHz-processor, Ook Android 1.5 helpt mee aan de gebruiksvriendelijkheid. De duidelijke menu's spatten van het AMOLED-scherm en ook Google Search, Google Maps en Gmail staan standaard tot uw beschikking. Doordat Android open source is kan iedere ontwikkelaar bovendien spelletjes, widgets of andere software voor de i7500 schrijven. Deze programma's haalt u via de Android Market razendsnel binnen en vergroten de reeds uitgebreide mogelijkheden van de Samsung Galaxy i7500.

Geheugen capaciteit te over

Zorgde het robotje C-3PO in Star Wars voor het nodige vertier, de Samsung Galaxy i7500 kan er ook wat van. Met de ingebouwde mediaspeler kijkt u in een verloren ogenblik een filmpje, of luistert u naar uw favoriete muziek. Een bedrade of draadloze headset aansluiten is door Bluetooth met A2DP en de 3,5 mm-aansluiting beide mogelijk. Met de 5-megapixelcamera, compleet met autofocus, geo-tagging en LED-flitser, legt u al uw belevenissen in stilstaand of bewegend beeld vast. Door de integratie van Picasa deelt u deze met vrienden, familie of collega's. Het geheugen van de Samsung Galaxy is toereikend voor behoorlijk wat multimediabestanden: standaard heeft u 8 GB geheugen beschikbaar. Voorzien van een kaartsleuf en microSDHC ondersteunend maakt u hier echter een buitensporige 40 GB van.

Maak een Gratis Website met JouwWeb