Smartphone.jouwweb.nl
Home » HTC Touch Cruise II NL + extra pakket

HTC Touch Cruise II NL + extra pakket

HTC Touch Cruise: een smartphone van de nieuwe generatie

Compact, krachtig en voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Dat is de HTC Touch Cruise. Deze smartphone biedt business, navigatie én entertainment. U geeft op intuïtieve wijze uw commando's door dankzij de TouchFlo interface. Het nieuwe HTC Footprints geeft u een andere manier van navigeren, en als u even wilt ontspannen voldoet de Touch Cruise aan uw wensen. Geniet van uw muziek- en videobestanden of maak prachtige foto's met de 3,2-megapixelcamera. Met de HTC Touch Cruise is het zéér fijn toeren.

Richt uw smartphone met uw eigen smaak in met HTC Footprints

Met HTC Footprints maakt u met één enkele aanraking een digitale ansichtkaart van de plek waar u zich op dat moment bevindt. Footprints geeft deze plek automatisch de naam van de locatie. Hierna kunt u zelf nog tekst en geluid toevoegen voor een nog levendiger herinnering. Footprints werkt zowel binnen als buiten en is hierdoor nog vele malen preciezer dan geo-tagging. Met de HTC Touch Cruise treedt u in uw eigen voetsporen en vindt u die leuke bar of dat interessante museum van vorig jaar zo weer terug.

De HTC Touch Cruise: voor snel bedieningsgemak

Voor welke toepassing u uw HTC Touch Cruise ook gebruikt, het toestel houdt het tempo hoog. Surfen over het wereldwijde web, e-mail ontvangen, afspraken in uw agenda noteren, de TouchFLO-besturing zorgt voor een naadloze ervaring. Eenzelfde geldt voor de ingebouwde GPS-ontvanger. Plaats de Touch Cruise in de meegeleverde autohouder en de bediening schakelt vanzelf over naar de one-touch auto-modus: één klik is voldoende om de TomTom Navigator Benelux-software u naar huis te laten leiden.

Ook voor recreatief gebruik is deze telefoon een must

Aan het einde van een drukke dag is niks fijner dan ontspannen. Daarom is het prettig te weten dat de HTC Touch Cruise ook voldoende entertainment aan boord heeft. De ingebouwde Media Player speelt al uw muziekbestanden en filmpjes moeiteloos af. Koppel een Bluetooth headset en geniet nog intenser van de kristalheldere weergave. Of maak zelf leuke filmpjes en prachtige foto's met de 3,2-megapixelcamera. Het uit te breiden geheugen biedt u ruime opslag voor al uw bestanden. De Touch Cruise bezorgt u na inspanning ontspanning.

Maak een Gratis Website met JouwWeb