Smartphone.jouwweb.nl
Home » BlackBerry Bold 9700 Black T-Mobile

BlackBerry Bold 9700 Black T-Mobile

BlackBerry Bold 9700: een klasse toestel

Onmiskenbaar een BlackBerry en tegelijk opvallend anders, dat is de BlackBerry Bold 9700. Deze langverwachte topper is compacter dan elk van zijn voorgangers en geeft u al het denkbare gemak voor zowel zakelijke als privé-activiteiten. Zo download u via wifi- en HSDPA-internet snel attachments bij e-mails. Deze bekijkt u comfortabel op het haarscherpe 2,44 inch display. Natuurlijk geniet u met dit scherm ook van de met de 3,2-megapixelcamera gemaakte foto's of andere media. Met het qwerty-toetsenbord stelt u verder in no time een berichtje op en navigeert u dankzij de GPS-ontvanger naar elk adres.

Gebruiksvriendelijk besturingssysteem

Naast alle pluspunten aan de oppervlakte, zoals de trackpad die de ouderwetse trackball vervangt, is de BlackBerry Bold 9700 ook onder zijn prachtige behuizing indrukwekkend. Het vernieuwde BlackBerry besturingssysteem, 5.0 inmiddels, vergroot de mogelijkheden en uiteindelijk uw productiviteit. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk mappen aan te maken, verplaatsen en hernoemen, net als op uw computer. Of merk e-mails aan voor follow-up zoals in Outlook. Ook BlackBerry Maps en de internetbrowser zijn sneller. Tenslotte biedt de agenda nu nog meer mogelijkheden voor onder andere beheer. Met de BlackBerry Bold 9700 blijft u de concurrentie voor.

Multimedia direct bij de hand

Op weg naar uw werk of wachtende op een verlate afspraak, er zijn altijd momenten waarop afleiding in de vorm van multimedia welkom is. De BlackBerry Bold 9700 draait zijn hand hier niet voor om en beschikt onder andere over een MP3-speler en een DivX / XviD-compatibele videospeler. De 3,2-megapixelcamera met autofocus en LED-flitser staat garant voor prachtige foto's. Om uw kiekjes te delen verstuurt u ze via MMS en e-mail of upload ze naar sociale netwerken zoals MySpace of Facebook. Het standaard geheugen van 256 MB vergroot u eenvoudig met een MicroSD-kaart. Zo heeft u altijd genoeg ruimte voor de opslag van al uw bestanden.

Let op: voor gebruik van de BlackBerry Mail- en Internetservice is een BlackBerry-abonnement nodig.