Smartphone.jouwweb.nl
Home » BlackBerry Curve 8520 Black QWERTY

BlackBerry Curve 8520 Black QWERTY

BlackBerry Curve 8520: fraaie telefoon met dito toepassingen

De frisse BlackBerry Curve 8520 is bijzonder compact en uiterlijk gezien zeer aantrekkelijk. Zijn strakke body is, net zoals zijn gezonde naamgever uit moeder natuur, prachtig zwart en herbergt onder andere wifi, een 2-megapixelcamera, Bluetooth en een mediaspeler. Met het volwaardige qwerty-toetsenbord gaat het opstellen van berichten enorm snel en gemakkelijk. En door menu's en berichten scrollen is dankzij het optische trackpad een vloeiende ervaring. Om uw multimediabestanden te bereiken beschikt de Curve 8520 verder over hiervoor bestemde sneltoetsen. De BlackBerry Curve 8520 is een uitstekende keuze voor elke gebruiker die zijn toestel gebruikt voor meer dan bellen alleen.

Direct up to date met deze smartphone

Met de BlackBerry beschikt u over een waaier aan communicatiemogelijkheden. Sms-, mms- en e-mailberichten versturen is met het qwerty-toetsenbord een eitje. Ook het internet heeft geen geheimen voor de Curve 8520 door de GPRS- of wifi-verbinding. Voor bestandsuitwisseling is Bluetooth uiteraard aanwezig. Wanneer u foto's of filmpjes gemaakt hebt zijn deze met de 8520 overigens zo naar communities zoals Facebook of MySpace te sturen. Familie en vrienden houden zo overal ter wereld bij wat u allemaal meemaakt. Blijft u liever zelf op de hoogte, dan maakt u verbinding met de BlackBerry App World. Vanaf daar download u applicaties die u op de hoogte houden van bijvoorbeeld weer, verkeer of het laatste nieuws.

BlackBerry is zeer gebruiksvriendelijk

BlackBerry en bedieningsgemak gaan hand in hand. Ook de BlackBerry Curve 8520 bewijst dit weer. Zijn optische trackpad vervangt de oude vertrouwde trackball en reageert sneller op uw aanrakingen. En waar stof een trackball nog weleens stroef wil maken blijft een trackpad altijd bruikbaar. Ook het display van de Curve 8520 helpt mee aan het bedieningsgemak. Op het heldere 2,6" komen menu's, foto's, filmpjes en webpagina's in 65.000 kleuren tot leven. De uitgebreide mediaspeler speelt tevens muziekbestanden af. Dankzij Bluetooth met A2DP geniet u ook op uw headset in stereo van uw favoriete artiesten. Een stevige muziekbibliotheek? Het geheugen is uit te breiden zodat u altijd over voldoende opslagcapaciteit beschikt.

Let op: voor gebruik van de BlackBerry Mail- en Internetservice is een BlackBerry-abonnement nodig.