Smartphone.jouwweb.nl
Home » Samsung Preston (S5600) Pearl White

Samsung Preston (S5600) Pearl White

Fraai uiterlijk

Preston is een wijk in Londen, een schilderes uit Australiƫ en dankzij de Samsung S5600 vanaf nu ook een geslaagd synoniem voor de woorden stijlvol en compleet. Dat is namelijk exact hoe dit touchscreen-toestel in het kort te omschrijven is. Onder andere voorzien van razendsnel internet, een 3,2-megapixelcamera en een musicplayer is de S5600 Preston zelfs voor de meest verwende telefoongebruiker een begeerlijk toestel. De spetterende TouchWiz-interface en het attractieve uiterlijk versterken dit nog extra. Daar kan geen wereldstad of schilderij tegenop.

Wat een bedieningsgemak

De Samsung S5600 Preston beschikt over een aantal slimmigheden die u niet zomaar op elk toestel tegenkomt. Neem bijvoorbeeld Gesture Lock. Hiermee linkt u een letter aan programma's die u veel gebruikt. Om zo'n programma vanuit vergrendeling extra snel op te roepen tekent u de passende letter met uw vinger op het 2,8 inch touchscreen na. De Samsung S5600 zal uw aanraking begrijpen, ontgrendelen en de toepassing openen. Ook de widgets zijn handig. Hiermee past u uw homescreen aan en houdt u veelgebruikte programma's onder handbereik.

Prima geluid

De huidige smartphones nemen meer en meer de rol van mp3-speler over. Zo ook de Samsung S5600 Preston. Uitgerust met een mediaplayer die alle gangbare formaten ondersteunt hoeft u geen moment zonder muziek te zitten. Dankzij de Digital Natural Sound Engine klinkt al uw muziek prachtig en zijn gesprekken helderder dan ooit. Via de snelle HSDPA-internetverbinding zijn de laatste hits bovendien zo binnengehaald. Het uitbreidbare geheugen tot 16 GB biedt hier meer dan voldoende ruimte voor. Ook zelfgeschoten foto's en video's kunt u hier vanzelfsprekend op kwijt.