Smartphone.jouwweb.nl
Home » Nokia N97 Mini Cherry Black

Nokia N97 Mini Cherry Black

Nokia N97 Mini: nooit in de problemen met deze smartphone

De Nokia N97 Mini is een klasse apart. Net als de 'gewone' Nokia N97 imponeert ook deze Mini. Met de Nokia N97 Mini beschikt u over dezelfde functies van de N97, maar geniet u als klap op de vuurpijl van een veel compactere behuizing. Dit topmodel van Nokia komt namelijk met een prachtig ingetogen uiterlijk en een berg mogelijkheden die de concurrentie het nakijken geeft. Met onder andere wifi, 8 GB intern geheugen, een 5-megapixelcamera, A-GPS en een superscherp 3,2-inch touchscreen aan boord is de N97 Mini elke situatie, zowel zakelijk als privé, de baas. Verborgen onder het display is zelfs een volwaardig qwerty-toetsenbord te vinden zodat e-mails of sms'jes uiterst snel door u op te stellen zijn.

Uitschuiven en opklappen voor optimale mogelijkheden

Bewegen door de menu's van de Nokia N97 Mini is door het 3,2-inch touchscreen een verademing. Het beeld is haarscherp en geeft alle informatie kleurrijk weer, of het nu internetpagina's, office-bestanden, navigatiekaarten of het gepersonaliseerde homescreen betreft. De lichtste aanraking is al voldoende om vlot van scherm naar scherm te komen. Voor extra gemak en snelheid bij het toetsen van berichten biedt de N97 Mini u daarnaast een volledig qwerty-toetsenbord. Dit toetsenbord komt tevoorschijn door het display opzij te schuiven en omhoog te klappen. Berichten intoetsen gaat hierdoor snel en soepel. Het schuin opklappen van het display heeft bovendien nog een voordeel: u heeft altijd het beste zicht op wat u tikt.

Veel gebruiksmogelijkheden

U zal het net zien: op weg naar een belangrijke afspraak is de bekende route voor werkzaamheden afgezet. Te laat komen? Niets daarvan. In combinatie met Nokia Maps of andere navigatiesoftware wijst de GPS-ontvanger van de Nokia N97 Mini u de juiste weg. De GPS-module maakt gebruik van Assisted-GPS dat er voor zorgt dat u nog sneller gebruik kunt maken van navigeerapplicaties. Met de N97 Mini op zak mist u geen afspraak meer. Op tijd aangekomen haalt u nog snel even een e-mailtje binnen, zet nieuwe afspraken in de agenda en bekijkt een PDF'je of Office-bestand. Met de Nokia N97 Mini beschikt u over een compleet kantoor op pocketformaat.

Ook een leuke telefoon voor in de vrije tijd

Naast dat de Nokia N97 Mini een uitstekende zakelijke hulp is, helpt het toestel u voor of na een drukke werkdag net zo lief met ontspannen. De 5-megapixelcamera met Carl Zeiss lens, autofocus en LED-flitser maakt prachtige foto's en filmpjes. De video-out-aansluiting maakt het mogelijk uw kunstwerkjes op uw tv te bekijken. Ook voor een muzikaal intermezzo staat de N97 Mini tot uw beschikking: luister naar de FM-radio of schakel de uitgebreide mediaspeler in. De 3,5 mm-aansluiting maakt gebruik van vrijwel elke headset mogelijk. Het enorme geheugen van 8 GB zal overigens niet snel vol raken, maar voor de zekerheid is ook een externe microSD-kaart nog te plaatsen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb