Smartphone.jouwweb.nl
Home » BlackBerry Bold 9000 White QWERTY

BlackBerry Bold 9000 White QWERTY


Blackberry met veel optie's in een fraai omhulsel

De Blackberry 9000 Bold is een lust voor het oog: de stralend witte finish en de metallic rand, prachtig. En dan heeft u hem nog niet eens aangezet! Uw e-mail ontvangt u in een oogopslag en terugmailen is, dankzij het qwerty-toetsenbord, zo gebeurd. Uw berichten zijn dankzij de ultrasnelle 3G-verbinding bovendien lekker snel verstuurd. Naast zijn arsenaal aan mail-mogelijkheden beschikt de Bold natuurlijk ook over een GPS-ontvanger, snel internet een multimediaspeler en een camera. De Blackberry Bold draait op het nieuwe Blackberry 4.6.

Uw gegevens zijn goed beschermd met deze smartphone

U kunt niet voorzichtig genoeg zijn met vertrouwelijke informatie in de digitale wereld. De Blackberry Bold weet er gelukkig wel raad mee. Deze Blackberry doet namelijk ook dienst als digitale kluis. U krijgt de beschikking over 1 GB AES256 Secure Memory waarop u belangrijke data kwijt kan. Het geheugen is uit te breiden tot maar liefst 16 GB. Genoeg ruimte dus voor al uw favoriete muziek, films en foto's. Accuzorgen zijn ook verleden tijd. De Blackberry 9000 heeft een zeer ruime accu die garant staat voor langdurige bereikbaarheid. Maar liefst 1500 mAh staan tot uw beschikking zodat u niet elke dag de lader in uw Blackberry hoeft te steken.

Blackberry 4.6

Tezamen met de lancering van de Blackberry 9000 Bold komt de telefoonfabrikant met een nieuwe versie van de software. En de Blackberry Bold draait op deze software. Blackberry 4.6 kent een aantal verbeteringen zoals nieuwe snelstartknoppen waaronder één voor downloads, games en instellingen. De nieuwe zwarte look van het menu past perfect bij de vormgeving van de Blackberry 9000.

Multimediamogelijkheden te over met deze mobiele telefoon

Internetten met de Blackberry Bold gaat dankzij de 3G-verbinding lekker snel. Naast het verzenden en versturen van mail komt dat ook goed van pas bij het bekijken en beluisteren van film en muziek. En downloaden kan natuurlijk ook. De Blackberry Bold heeft er alle ruimte voor. De mutimediaspeler speelt alle gangbare audio- en videoformaten af.

Maak een Gratis Website met JouwWeb