Smartphone.jouwweb.nl
Home » Samsung B7620 Giorgio Armani

Samsung B7620 Giorgio Armani

Samsung B7620 Giorgio Armani: volg de trend

Strakke snit, luxueus voorkomen. Het gaat niet alleen op voor de maatpakken van de Italiaanse modekoning Giorgio Armani, maar ook voor de door hem gestileerde Samsung B7620. Het verfijnde, elegante uiterlijk herbergt de ware kracht van deze modieuze smartphone. Onder andere wifi, GPS, een 5-megapixelcamera en een haarscherp AMOLED-touchscreen aan boord. De snelle processor, het Windows phone besturingssysteem en het volwaardige QWERTY-toetsenbord maken de Samsung B7620 Giorgio Armani verder bijzonder begeerlijk voor elke zakelijke professional. En wanneer het tijd is om te ontspannen houdt de TouchWiz 2.0-schil werk en privé voor u gescheiden.

Handig gebruiksgemak

Bent u vaak onderweg en wilt u ook dan graag doorwerken aan verslagen of belangrijke e-mails? Voor gemak en typsnelheid gebruikt u het volledige qwerty-toetsenbord van de Samsung B7620 Giorgio Armani. Dit toetsenbord komt tevoorschijn door het 3,5" AMOLED-display opzij te schuiven. Het verzenden en ontvangen van berichten of het opzoeken van informatie vanaf internet gaat overigens razendsnel. Daar zorgt HSDPA en wifi voor. Uiteraard is ook Bluetooth met A2DP aanwezig. U kunt dus moeiteloos een Bluetooth headset aansluiten voor nog meer vrijheid tijdens uw gesprekken.

U gaat zich niet vervelen met deze smartphone

Ook op het gebied van vermaak is de Samsung B7620 Giorgio Armani uitstekend uitgerust. De 5 megapixels, autofocus en LED-flitser van de camera garanderen prachtige foto's en filmpjes in elke situatie. Dankzij de tv-out-aansluiting bekijkt u uw beeldmateriaal ook op een groot scherm. Filmpjes bekijken kan natuurlijk ook op het toestel zelf via de mediaspeler. De mediaspeler speelt ook uw muziekbestanden af. Voor nog meer verwennerij van de oren biedt de FM-radio uitkomst. Verder beschikt de Samsung B7620 over een 3,5-milimeterpoort en uitbreidbaar geheugen voor de opslag van al uw bestanden. De Samsung B7620 Giorgio Armani is electronische couture van de bovenste plank.