Smartphone.jouwweb.nl
Home » Blackberry Storm II 9520 Vodafone

Blackberry Storm II 9520 Vodafone

Blackberry Storm II 9520 Vodafone: dit toestel heeft vele mogelijheden

De Blackberry Storm II 9520 Vodafone is een wervelend toestel met een brede waaier aan mogelijkheden. Zoals u van een BlackBerry mag verwachten is het ontvangen en versturen van e-mail dik in orde. Het touchscreen van de 9520 geeft u het idee echte knoppen in te drukken zodat berichten opstellen nog fijner is. Uiteraard zorgt wifi- en HSDPA-internet voor een snelle, betrouwbare verbinding. Met de mediaspeler, spelletjes en de 3,2-megapixelcamera vermaakt de Storm II u daarnaast wanneer werk even niet aan de orde is. En met de GPS-ontvanger heeft het wegennet geen verrassingen meer voor u. De BlackBerry 9520 Storm II Vodafone laat een verpletterende indruk achter.

Makkelijk mailen met SurePress

Met de Blackberry Storm II 9520 Vodafone blijft u overal waar u gaat op de hoogte van nieuwe e-mail. Met behulp van Blackberry's Mail- en Internetservice worden nieuwe berichten bij binnenkomst namelijk direct naar uw 9520 gestuurd. De LED-indicator bovenop het toestel toont u discreet dat er nieuwe berichten zijn. Attachments zoals Office-bestanden binnenhalen en openen is met de Blackberry Storm II verder geen enkel probleem. Met het zogenaamde SurePress-display combineert de BlackBerry 9520 het fijne gevoel van echte knopjes met het gebruiksgemak van een touchscreen. En met de ingebouwde auto-correctie herkent de Storm automatisch eerder gebruikte woorden. Hierdoor stelt u nog sneller een berichtje op.

Talloze multiemedia mogelijkheden

Niet voor niets bestaat vrijwel het gehele front van de Blackberry Storm II 9520 uit het 3,2 inch display. Naast messaging is deze BlackBerry namelijk ook uiterst bedreven in het tonen van multimedia. Geniet op het prachtig scherpe scherm bijvoorbeeld van Jan de Bont's Twister, of bekijk de foto's die u met de 3,2-megapixelcamera geschoten heeft. Met de mediaspeler luistert u naar uw muziekcollectie. Plug een headset in de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en droom weg bij 'Riders on the storm'. Over rijden gesproken: de Blackberry Storm II 9520 wijst u dankzij de GPS-ontvanger altijd de juiste weg.

Let op: voor gebruik van de BlackBerry Mail- en Internetservice is een BlackBerry-abonnement nodig.